Teknik som jävlas

Helvetes, jävla dator jävel, är det jag tänker när datorn nästan precis efter att jag har startat ett videosamtal med min mor, helt utan anledning startar om sig själv. Varför? Det har jag ingen aning om. Ja det var bara att andas ut och vänta på att den skulle sätta igång igen så jag kunde få f fortsätta samtalet. Denna gången vill inte kameran vara med, men det är jag van vid, så länge ljudet funkar så är jag nöjd. Men, efter att ha pratat några minuter bestämmer sig även det för att försvinna. Eftersom jag inte orkade vänta på ännu en omstart så fick det bli till att föra samtalet skrivandes, vilket tar väldigt mkt längre tid än vad det skulle göra att prata.

När samtalet är över så har även musen lagt av. Ångrar starkt att jag köpte en sladdlös, det ska ju alltid bråka med mig. Börjar tröttna på att dra ur och sätta i usb-kontakten.

Jag är ingen teknik hatare, jag gillar teknik, men jag blir knäpp när den ska jävlas med mig. Speciellt när allt kommer på en gång. Det är bättre när ett problem kommer i taget så man har tid att bli på bra humör mellan krånglen.

Välkommen till min nya blogg!

Rubriken har jag inte valt, ville bara påpeka det. I och för sig skulle jag har kunnat ändra den, men nej, det är så här det ska starta.

Motstridiga känslor. Det är precis vad jag känner nu. Jag har länge, länge tänkt börja blogga men ju länge tid som har gått har fler och fler börjat blogga och det har kännts svårare och svårare att börja. Då gör man ju som alla andra, följer trenden och det känns ju inte bra. Men det var dags att strunta i det. Skita i vad andra tycker och göra det jag vill. Blogga, publikt skriva om mig själv och det jag själv vill skriva om. Känns lite lagomt ego, men har kommit fram till att det nog är okej.

Det finns en anledning till att Tovelutten blev stavat med tre t:n. För ca ett år sedan startade jag en blogg. Men nu är lösenordet total bortblåst och mejladressen tog jag bort när jag flyttade till Linköping. Adressen till den bloggen är tovelutten.blogg.se. Så är du nyfiken på vad jag skrev då är det bara att titta dit, för än finns den kvar. Blev dock inte mycket skrivet eftersom det helt plötsligt blev mycket annat som tog upp min tid. Ja det är anledningen till att det fick blir tre t:n i Tovelutten, för jag hade ju velat ha kvar samma adress.

RSS 2.0