Tantdag

Idag var tant Mimi, tant Stina och tant Tove till Gamla Linköping på tipspromenad och cafébesök. Tipspromenaden gick runt i Vallaskogen och handlade om väldigt blandade ämnen, dock en lite lätt överrepresentation av sjukvårdsfrågor. Promenaden runt i den höstiga skogen var fin men vi kunde ha fått lite bättre resultat på frågorna. Så vi kan troligen inte förvänta oss någon vinst. Tipspromenad verkar vara ett populärt söndagsnöje. Både när vi kom dit och när vi gick därifrån var den en liten kö till boden där man hämtade ut pennor och tipsplan.

Efter tipspromenaden var vi lätt frusna och tyckte att det skulle passa bra med en fika på Ragnar Dahlbergs Café. Där fick vi oss lite gott fika och en trevlig pratstund. När det började bli för mycket folk och oljud på cafeet begav sig tanterna därifrån och cyklade hemmåt.

Tant Tove har nu tagit en liten paus från tantandet och gjort några tentauppgifter för att stilla sitt samvete lite. Men i kväll kan det hända att hon plockar fram broderiet.

image26

Kommentarer
Postat av: Mikaela

:D Visst är det skoj att brodera! Jag har precis broderat en sån där julgrej som man har julkort i. Måste starta ett nytt projekt...när jag hinner...

2007-10-23 @ 00:39:12
URL: http://mikaaaelaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0