Hockey och plugg

Igår kväll var det hockey på Cloetta Center som gällde. Eftersom jag var fadder till den nollegrupp som vann nolleuppdragen under nolleP så fick jag även vara med och ta del av priset som var hockeybiljetter till en av LHC:s hemmamatcher. Igår så spelade de mot Södertälje och det var faktiskt mer underhållande än jag hade förväntat mig. Vi hade turen att få biljetter på andra raden nedifrån, på kortsidan framför ena målet. Bonus var att vi hade LHC-supportrar bakom oss som skrek och gormade, riktigt underhållande, speciellt med tanke på att det inte gick så bra för LHC som förlorade med 1-2.

Dagen har spenderats på campus, jobbandes med Biks-rapporten från 8-16, sen var jag slut både i huvudet och kroppen. Vi kommer frammåt och jag känner mig positiv. All data är insamlad, vi har i alla fall en liten plan över vad vi vill göra med den, bakgrunden börjar se riktigt bra ut så det kan nog bli en hyffsad rapport av det här.

Just nu ligger jag i sängen med datorn på magen och tv:n på i bakgrunden. Snart är det dags för middag, fetaostbiffar med tzatsiki och klyftpotatis. Sedan ska jag nog ta och försöka sova en stund. Vi har bokat biljetter till Luciabion som börjar halv tolv så om jag ska orka hålla mig vaken under de tre filmer som ska visas borde jag försöka sova lite.

Sen måste jag säga att jag tycker att det är helt underbart med snön ute. Det var så vackert när jag cyklade till campus i morse. Det hade precis börjat ljusna, lamporna var fortfarande tända och snö föll sakta ner. Sen har det snöat under hela dan så det har ju knappast blivit tråkigare ute, det enda som är synd är att det finns risk att det försvinner snart, men man får vara glad över det lilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0