Leka i vattnet

Imorgon ska vi ut på sjön och jag och Carl och Fredrik ska leka i vattnet. Vi har en jättestor luftmadrass i båten, som egentligen inte är till för att vara i vatten, det är något tygaktigt på utsidan. Den har vi äntligen fått tillåtelse av pappa att blåsa upp och lägga i vattnet. Vi har kämpat länge för att få göra det och alltid fått nej och nu när man nästan är för gammal för att leka med sådana saker då har vi fått tillåtelse. Roligt värre ska det bli.

Vi lekte i vattnet i förrgår också. Vi tog båtens fendrar och hade dem i vattnet. Hade dem som huvudkuddar, satt på dem, försökte stå på dem och tävlade med dem. Det var ett tag sedan jag var så länge i vatten och lekte så mycket som vi gjorde i söndags.

Igår var jag och Fredrik också lite i vatten, vi var till Långholmen med Fredriks brorsa och brorson och badade. Sedan var vi även hem till dem och träffade det nya lilla barnet, bara två och en halv vecka gammal. En söt liten plutt, men den äldre som är på två år är klart roligare att få leka lite med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0