Julen är slut

Julen är över, lovet är över, nu är jag tillbaka i Linköping.

Julen har varit lugnt och skön och jag har egentligen inte gjort något alls. Promenerat precis som jag skrev förut, i princip varje dag, umgåtts med Fredrik, läst, skrivit hemtenta och bara varit.

Förkyld har jag blivit igen och det känns ganska kasst för det saknas orka att göra det som skulle behövas göras. Lägenheten skulle behöva en ordentlig städning, jag vill träna (har ju köpt nya träningskläder!) och det hade inte varit helt fel att passa på att göra de saker här hemma som jag har tänkt göra men inte haft tid och kommit mig för att göra. Nu har jag istället spenderat större dagen i soffan med lite avbrott då jag var tvungen att bege mig till campus för att slänga ihop en presentation till biksrapporten på tisdag.

Igår eftermiddagen packade jag in mig i bilen och lämnade Stockholm för att bege mig tillbaka till Linköping. P3 och tankarna höll mig sälskap och fick tiden att gå. När jag kom till Linköping var jag tvungen att åka in på maxi för att inhandla lite frukost och mat så jag skulle slippa gå ut idag så det blev ännu fler saker som skulle bäras ur bilen in i lägenheten utan bärhjälp. Det kändes att jag hade en förkylning i kroppen för de två trapporna kändes tunga att ta sig upp för med alla saker.

Jag är ensam hemma tills imorgon kväll då Fredrik kommer hem. Det har varit lite skönt att få en dag ensam efter att ha spenderat drygt två veckor hemma med familjen. Fått göra lite som jag vill och fått tid att vara lite för mig själv vilket kan vara skönt ibland även om jag vet att det inte skulle vara så roligt i längden. Tror att jag skulle sakna sällskap ganska mycket om jag och Fredrik skulle flytta ifrån varandra trots att jag tidigare har bott ensam. Har vant mig lite vid att ha sällskap här hemma.

Nu är det dags att ta på mig min gosiga morgonrock för det är lite kallt här i vardagsrummet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0