Familjeutflykt

Idag packade hela familjen in sig i mammas bil och rattade iväg mot Ludvika och knivmässan som skulle hållas där. Första stoppet blev i Bålsta (20 min hemmifrån) där Carl skaffade sig ett pass och pappa tog sin obligatoriska förmiddagsfika.

I Västerås skulle vi ha gjort vårat andra stopp men missade avfarten och struntade därför i det. Framme i Ludvika regnade det och det var inte mycket liv på mässan som var utomhus, var varken mycket folk som tittade eller många som ställde ut. Jag och mamma tog oss en snabb runda, konstaterade att det inte fanns något för oss och gick tillbaka till bilen.

Picknicken som skulle ha intagits på en solig gräsmatta fick istället dukas upp i bilen, så mycket som det nu går att duka upp något i en bil. Det blev en lite tur inne i Ludvikas centrum och jag och Carl inhandlade varsin jacka på rea. Bilen tog oss sedan till Tolvsbo där mammas moster bor i ett mysigt litet hus. Där blev vi bjudna på fika, kelade lite med den gigantiska men väldigt snälla katten och fick en trevlig pratstund.

Hemvägen var lika regning och grå som vägen dit men det gick i alla fall ganska fort att ta sig tillbaka till Västerås där vi lyckades ta rätt avfart så att Carl kunde uträtta sitt ärende. Middagen intogs i Bålsta på ett litet Thaihak.

Det var ett tag sedan vi åkte iväg så här hela familjen och trots vädret var det en ganska så trevlig tur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0