Nattens arbete

Fyra och en halv timme kvar tills jag ska åka till jobbet. Härligt! Nä, det är ingen större fara egentligen, jag är faktiskt piggare idag.

Igår blev jag inringd tidigare till jobbet, chefen hade inte fått tag på mig tidigare under dagen och glömde sedan bort att höra av sig till mig. Jag hade den stora turen att få lära upp en ny tjej på en trakt. Jag tror inte att jag har kört trakten på fyra år så det var lite virrigt när vi skulle dela ut de första tidningarna till återförsäljarna i Viksjö centrum. Resten av trakten hade jag dock full koll på. Jag tror inte att jag har lärt upp någon förut men trots det och det faktum att jag själv inte helt och hållet har kommit in i jobbet tycker jag att jag gjorde ett bra jobb. Det var väldigt trevligt att ha sällskap för en gångs skull och av en tjej i min egen ålder dessutom. Det är ju inte direkt många tjejer som jobbar på filialen.

I natt kommer jag att få vara upplärare igen och det blir riktigt lungt för mig eftersom hon ska få göra så mycket som möjligt själv. Så jag får väl helt enkelt stå och stirra när hon kutar upp och ner för trapporna med tidningarna. Känns ju inte helt fel, även om jag inte har något emot att springa i trappor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0